Huidreiniger zonder spoelen - Clover Inasec

Productnr.: SGE435

vanaf € 3,26

excl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Huidreiniger zonder spoelen - Clover Inasec

Een geavanceerde huidreiniger ontworpen voor gebruik in gebieden waar schoon water niet direct beschikbaar is.

Geschikt voor gebruik op alle huidtypes, Inasec kan worden gebruikt in voedselomgevingen, omdat het niet geur- en smetvrij is. Een geavanceerde huidreiniger ontworpen voor gebruik in gebieden waar schoon water niet direct beschikbaar is. Een delicate balans van milde cosmetische verzachtende middelen en reinigingsmiddelen, Inasec maakt vuil en vuil vloeibaar, dat alleen hoeft te worden weggeveegd met een schone doek of papier. Geschikt voor gebruik op alle huidtypes, Inasec kan worden gebruikt in voedselomgevingen, omdat het niet geur- en smetvrij is. Ideaal voor mobiele monteurs, ingenieurs, mensen werkzaam in de zorg en mobiele cateraars.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Inasec is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Alle huidtypes