Medicinale nat&droog verzorgingscrème - Clover Barrier cream - 5 liter

Productnr.: SGE-409-5

vanaf € 35,91

(1 fles(sen) = € 35,91)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Medicinale nat&droog verzorgingscrème - Clover Barrier cream

Clover Barrier Cream is een medicinale verzorgingscrème ontworpen voor zowel natte als droge huidaandoeningen. Deze crème wordt geleverd in een handige 5-liter verpakking en is bedoeld voor professioneel gebruik in zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere medische faciliteiten.


Belangrijkste kenmerken van Clover Barrier Cream:

  1. Medicinale Formule: Deze crème is ontwikkeld om te helpen bij de behandeling van huidaandoeningen, waaronder natte en droge huidproblemen.
  2. Beschermende Barrière: Het vormt een beschermende barrière op de huid om verdere irritatie te voorkomen en de huid te kalmeren.
  3. Geschikt voor Gevoelige Huid: De formule is mild en geschikt voor gebruik op gevoelige of beschadigde huid.
  4. Helpt bij Huidherstel: Clover Barrier Cream kan helpen bij het herstel van de huid door hydratatie en bescherming te bieden.
  5. Veelzijdig: Geschikt voor gebruik op verschillende delen van het lichaam, inclusief handen, gezicht, voeten en andere gebieden waar verzorging nodig is.
  6. Professioneel Gebruik: Ideaal voor gebruik in zorgomgevingen en door zorgverleners voor het verzorgen van patiënten.


Deze medicinale nat- en droogverzorgingscrème is bedoeld om patiënten te helpen bij de behandeling en het herstel van verschillende huidaandoeningen. Volg de aanbevolen instructies op het productetiket voor veilig en effectief gebruik in een medische omgeving.