Medicinale nat&droog verzorgingscrème - Clover Barrier cream - 5 liter

Medicinale nat&droog verzorgingscrème - Clover Barrier cream - 5 liter

Productnr.: SGE409

€ 29,71
-10%

€ 26,73

(1 l = € 5,35)
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Medicinale nat&droog verzorgingscrème - Clover Barrier cream - 5 liter

Clover Barrier Hand Cream beschermt de huid effectief tegen snijvloeistoffen, olie, vet, waterige reinigingsmiddelen en reinigingsvloeistoffen. Het is ideaal voor gebruik in verfwinkels en garages. De dikke, roze crème bevat huidverzachtende middelen en conditioners, die hydrateren en kalmeren, terwijl de medicinale formule dermatitis helpt voorkomen. Barrier Hand Cream is een dikke handcrème die hardwerkende handen beschermt tegen vervuiling door een reeks stoffen, waaronder olie, vet, verf en reinigingsmiddelen.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Barrier cream is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Verfwinkles
  • In de industrie


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 25,39Prijs per artikel: € 25,39
10 stuk(s) of meer€ 24,05Prijs per artikel: € 24,05
20 stuk(s) of meer€ 22,72Prijs per artikel: € 22,72
30 stuk(s) of meer€ 21,38Prijs per artikel: € 21,38