Numatic duplex wals-borstelmachine 280, 230 Volt

Productnr.: SGE-V010012

Adviesprijs€ 1.752,85
-10%
€ 1.577,57
(1 stuk(s) = € 1.577,57)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic duplex wals-borstelmachine 280, 230 Volt

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic Duplex Wals-Borstelmachine 280 (230V) aan te bieden. Deze krachtige en veelzijdige machine is ontworpen om vloeren grondig en efficiënt te reinigen in verschillende bedrijfsomgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic Duplex Wals-Borstelmachine 280 (230V):


1. Grondige Vloerreiniging: De Duplex 280 is uitgerust met twee contra-roterende borstels die vuil, stof en vlekken effectief verwijderen van verschillende soorten vloeren, waaronder tapijt, tegels, en harde vloeren.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Met eenvoudige bedieningselementen en een ergonomische handgreep is de machine gemakkelijk te bedienen, zelfs voor operators met beperkte ervaring.

3. Veelzijdigheid: Deze wals-borstelmachine is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken en kan zowel droog als nat reinigen.

4. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. De Duplex 280 is ontworpen om consistent uitstekende prestaties te leveren.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic Duplex Wals-Borstelmachine 280 (230V)!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een bedrijfseigenaar die een schone en gastvrije omgeving voor klanten en medewerkers wil behouden, de Numatic Duplex Wals-Borstelmachine 280 (230V) is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en effectiviteit van deze hoogwaardige reinigingsmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Bereik vloerreinigingsuitmuntendheid met de Numatic Duplex Wals-Borstelmachine 280 (230V)!