Numatic duplex wals-borstelmachine 380, batterij turbo

Productnr.: SGE-V010018

Adviesprijs€ 3.760,65
-10%
€ 3.384,59
(1 stuk(s) = € 3.384,59)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic duplex wals-borstelmachine 380, batterij turbo

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic Duplex Wals-Borstelmachine 380 met batterij en turbofunctie aan te bieden. Deze krachtige en veelzijdige machine is ontworpen om vloeren grondig en efficiënt te reinigen in verschillende bedrijfsomgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic Duplex Wals-Borstelmachine 380 (Batterij Turbo):


1. Grondige Vloerreiniging: De Duplex 380 is uitgerust met twee contra-roterende borstels die vuil, stof en vlekken effectief verwijderen van verschillende soorten vloeren, waaronder tapijt, tegels en harde vloeren.

2. Turbofunctie voor Extra Vermogen: De turbofunctie verhoogt de reinigingskracht en maakt het gemakkelijk om zelfs de meest hardnekkige vuil- en vetvlekken te verwijderen.

3. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Met eenvoudige bedieningselementen en een ergonomische handgreep is de machine gemakkelijk te bedienen, zelfs voor operators met beperkte ervaring.

4. Batterijvoeding voor Mobiliteit: De batterijvoeding biedt mobiliteit en maakt het mogelijk om overal te reinigen zonder afhankelijk te zijn van stopcontacten.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic Duplex Wals-Borstelmachine 380 (Batterij Turbo)!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een bedrijfseigenaar die een schone en gastvrije omgeving voor klanten en medewerkers wil behouden, de Numatic Duplex Wals-Borstelmachine 380 (Batterij Turbo) is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en effectiviteit van deze hoogwaardige reinigingsmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Bereik vloerreinigingsuitmuntendheid met de Numatic Duplex Wals-Borstelmachine 380 (Batterij Turbo)!