Numatic wals-borstelmachine N228, 230 Volt stoom

Productnr.: SGE-V010016

Adviesprijs€ 3.429,19
-10%
€ 3.086,27
(1 stuk(s) = € 3.086,27)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic wals-borstelmachine N228, 230 Volt stoom

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt met trots de Numatic Wals-Borstelmachine N228 met 230V stoomfunctie aan. Deze krachtige en veelzijdige machine is ontworpen om vloeren grondig en efficiënt te reinigen in diverse bedrijfsomgevingen.


Waarom kiezen voor de Numatic Wals-Borstelmachine N228 (230V Stoom):


1. Grondige Vloerreiniging: De N228 is uitgerust met een walsborstel die vuil, stof en vlekken effectief verwijdert van verschillende soorten vloeren, waaronder harde vloeren en tapijt.

2. Stoomreiniging voor Extra Hygiëne: De geïntegreerde stoomfunctie verhoogt de reinigingskracht en elimineert bacteriën en ziektekiemen, waardoor een hygiënische reiniging wordt gegarandeerd.

3. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Met eenvoudige bedieningselementen en een ergonomische handgreep is de machine gemakkelijk te bedienen, zelfs voor operators met beperkte ervaring.

4. Veelzijdigheid: Deze wals-borstelmachine kan zowel droog als nat reinigen en is geschikt voor diverse vloersoorten, van linoleum tot tegels.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic Wals-Borstelmachine N228 (230V Stoom)!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een bedrijfseigenaar die een schone en gezonde omgeving voor klanten en medewerkers wil behouden, de Numatic Wals-Borstelmachine N228 (230V Stoom) is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en effectiviteit van deze hoogwaardige reinigingsmachine.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Bereik vloerreinigingsuitmuntendheid met de Numatic Wals-Borstelmachine N228 (230V Stoom)!