PlastiQline afvalbak gesloten 23 liter kunststof swing

Productnr.: SGE5657

€ 45,70
(1 stuk(s) = € 45,70)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline afvalbak gesloten 23 liter kunststof swing

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de PlastiQline Gesloten Afvalbak met een capaciteit van 23 liter, voorzien van een swingdeksel gemaakt van duurzaam kunststof. Deze afvalbak combineert functionaliteit met een modern ontwerp en is geschikt voor diverse zakelijke en openbare omgevingen.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Gesloten Afvalbak met Swingdeksel?


1. Hygiënisch en gesloten ontwerp: De afgesloten constructie minimaliseert geurtjes en houdt afval uit het zicht, wat bijdraagt aan een schonere en nettere omgeving.

2. Handig swingdeksel: Het swingdeksel opent gemakkelijk en sluit na gebruik, waardoor de afvalbak altijd gesloten blijft en de inhoud verborgen blijft.

3. Ruime capaciteit: Met een inhoud van 23 liter is deze afvalbak geschikt voor dagelijks gebruik en vereist minder frequente lediging.

4. Duurzaam kunststof ontwerp: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de PlastiQline Gesloten Afvalbak duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zelfs bij intensief gebruik.


Bestel vandaag nog de PlastiQline Gesloten Afvalbak met Swingdeksel:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van een schone en georganiseerde omgeving. De PlastiQline Gesloten Afvalbak met Swingdeksel biedt een praktische en esthetische oplossing voor afvalbeheer. Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice.


Investeer in een schonere en georganiseerde omgeving voor uw medewerkers, klanten en gasten met de PlastiQline Gesloten Afvalbak met Swingdeksel van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 44,28Prijs per artikel: € 44,28