PlastiQline garagezeepdispenser 2000 ml

Productnr.: SGE5543

€ 54,85
(1 stuk(s) = € 54,85)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline garagezeepdispenser 2000 ml

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen stellen we graag de PlastiQline Garagezeepdispenser van 2000 ml aan u voor. Dit is een robuuste en effectieve oplossing voor krachtige handreiniging in zware werkomgevingen.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Garagezeepdispenser?


1. Geschikt voor zware reiniging: Deze dispenser is ontworpen om garagezeep te verstrekken, waardoor het ideaal is voor het verwijderen van zware industriële vervuiling, zoals olie, vet en vuil.

2. Groot capaciteitsreservoir: Met een royale capaciteit van 2000 ml hoeft u minder vaak bij te vullen, wat zorgt voor meer gebruiksgemak, vooral in veeleisende omgevingen.

3. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de PlastiQline Garagezeepdispenser bestand tegen dagelijks gebruik en is eenvoudig te onderhouden.

4. Eenvoudige installatie en bijvulling: De dispenser is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor u tijd en moeite bespaart.

5. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp past naadloos in diverse werkomgevingen en voegt een eigentijdse uitstraling toe.


Investeer in Krachtige Reiniging en Duurzaamheid:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van krachtige reiniging en duurzaamheid in zware werkomgevingen. De PlastiQline Garagezeepdispenser biedt niet alleen een grondige handreiniging, maar ook duurzaamheid in veeleisende omgevingen.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en beter onderhouden werkomgeving met de PlastiQline Garagezeepdispenser 2000 ml van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 52,51Prijs per artikel: € 52,51