PlastiQline inlegplaatje handdoekdispenser

Productnr.: SGE5540

€ 8,50
(1 stuk(s) = € 8,50)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline inlegplaatje handdoekdispenser

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we het PlastiQline Inlegplaatje voor Handdoekdispensers aan als een handige aanvulling op uw hygiënevoorzieningen. Dit inlegplaatje is speciaal ontworpen om het gebruik van handdoekdispensers nog efficiënter te maken.


Waarom het PlastiQline Inlegplaatje voor Handdoekdispenser kiezen?


1. Optimaliseert handdoekverstrekking: Het inlegplaatje is ontworpen om handdoeken netjes en efficiënt uit te geven, wat verspilling minimaliseert en zorgt voor een vlotte gebruikservaring.

2. Hygiënisch ontwerp: Het inlegplaatje zorgt voor een schone en georganiseerde uitgifte van handdoeken, waardoor de algehele hygiëne wordt bevorderd.

3. Eenvoudig te installeren: Het inlegplaatje kan eenvoudig worden geïnstalleerd in compatibele handdoekdispensers, waardoor u uw bestaande apparatuur kunt verbeteren.

4. Duurzaam en betrouwbaar: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, biedt het inlegplaatje duurzaamheid en betrouwbaarheid bij dagelijks gebruik.

5. Ideaal voor zakelijke omgevingen: of je nu een kantoor, restaurant, hotel of andere faciliteit runt, het PlastiQline Inlegplaatje voor Handdoekdispenser is een waardevolle aanvulling op uw hygiënevoorzieningen.


Optimaliseer uw Handdoekdispenser:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en hygiëne in uw faciliteit. Het PlastiQline Inlegplaatje voor Handdoekdispenser is ontworpen om de prestaties van uw dispenser te verbeteren en de algehele gebruikerservaring te optimaliseren.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde omgeving met het PlastiQline Inlegplaatje voor Handdoekdispenser van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 10,80Prijs per artikel: € 10,80