PlastiQline poetsroldispenser midi kunststof

Productnr.: SGE5537

€ 30,70
(1 stuk(s) = € 30,70)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline poetsroldispenser midi kunststof

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen stellen we u graag voor aan de PlastiQline Poetsroldispenser Midi, vervaardigd van duurzaam kunststof. Deze dispenser is ontworpen om poetsrollen efficiënt en hygiënisch te verstrekken, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor uw hygiënevoorzieningen.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Poetsroldispenser Midi?


1. Duurzaam kunststof ontwerp: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is onze dispenser duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, zelfs bij intensief gebruik.

2. Optimaliseert poetsrolverstrekking: De dispenser is ontworpen om poetsrollen efficiënt uit te geven, wat verspilling minimaliseert en een vlotte gebruikservaring garandeert.

3. Hygiënisch en eenvoudig bij te vullen: De dispenser biedt een hygiënische manier om poetsrollen te verstrekken en is eenvoudig bij te vullen, wat tijd bespaart.

4. Modern en ruimtebesparend ontwerp: Het moderne ontwerp van de dispenser past naadloos in diverse omgevingen en neemt weinig ruimte in beslag.

5. Geschikt voor intensief gebruik: Of het nu gaat om een restaurant, kantoor, werkplaats of openbare faciliteit, deze dispenser is geschikt voor intensief gebruik en draagt bij aan een schonere omgeving.


Investeer in efficiëntie en hygiëne:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en hygiëne. De PlastiQline Poetsroldispenser Midi biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar ook praktisch gebruik en duurzaamheid.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde omgeving met de PlastiQline Poetsroldispenser Midi van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 30,78Prijs per artikel: € 30,78