PlastiQline toiletpapierdispenser voor 2 doprollen

Productnr.: SGE5585

€ 51,00
(1 stuk(s) = € 51,00)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline toiletpapierdispenser voor 2 doprollen

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 doprollen. Deze dispenser is ontworpen om toiletpapier efficiënt en hygiënisch te verstrekken, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor uw sanitaire voorzieningen.


Waarom de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Doprollen kiezen?


1. Ruimtebesparend ontwerp: Onze dispenser is ideaal voor ruimtes waar ruimte beperkt is. Het compacte ontwerp zorgt voor ruimtebesparing.

2. Hygiënisch en efficiënt: De dispenser is ontworpen om toiletpapier hygiënisch en efficiënt uit te geven, wat verspilling minimaliseert en een vlotte gebruikservaring garandeert.

3. Geschikt voor 2 doprollen: Deze dispenser kan twee doprollen bevatten, wat betekent dat u minder vaak hoeft bij te vullen.

4. Duurzaam materiaal: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, biedt de PlastiQline Toiletpapierdispenser duurzaamheid en is gemakkelijk te onderhouden, zelfs bij intensief gebruik.

5. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp van de dispenser past naadloos in diverse sanitaire omgevingen.


Investeer in efficiëntie en hygiëne:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en hygiëne in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Doprollen biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar ook ruimtebesparing en duurzaamheid.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde sanitaire omgeving met de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Doprollen van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 53,62Prijs per artikel: € 53,62