PlastiQline toiletpapierdispenser voor 2 kokerloze rollen

Productnr.: SGE5581

€ 32,75
(1 stuk(s) = € 32,75)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline toiletpapierdispenser voor 2 kokerloze rollen

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 kokerloze rollen. Deze dispenser is speciaal ontworpen om kokerloze rollen toiletpapier efficiënt en hygiënisch te verstrekken, en voegt stijl en gemak toe aan uw sanitaire voorzieningen.


Waarom de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Kokerloze Rollen kiezen?


1. Stijlvol en duurzaam ontwerp: Onze dispenser heeft een eigentijds ontwerp dat naadloos past in diverse sanitaire omgevingen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt het duurzaamheid en een moderne uitstraling.

2. Optimaliseert toiletpapierverstrekking: De dispenser is speciaal ontworpen om kokerloze rollen toiletpapier efficiënt en hygiënisch uit te geven, wat verspilling minimaliseert en een vlotte gebruikservaring garandeert.

3. Ruimte voor 2 kokerloze rollen: Deze dispenser kan twee kokerloze rollen toiletpapier bevatten, waardoor u minder vaak hoeft bij te vullen.

4. Eenvoudig te installeren en bij te vullen: De dispenser is gemakkelijk te installeren en bij te vullen, waardoor u tijd bespaart.

5. Modern en praktisch ontwerp: Het moderne ontwerp van de dispenser voegt een eigentijdse uitstraling toe aan uw sanitaire voorzieningen.


Investeer in Stijl en Efficiëntie:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiëntie en hygiëne in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Kokerloze Rollen biedt niet alleen verbeterde hygiënevoorzieningen, maar voegt ook stijl en gebruiksgemak toe aan uw faciliteit.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en georganiseerde sanitaire omgeving met de PlastiQline Toiletpapierdispenser voor 2 Kokerloze Rollen van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 32,62Prijs per artikel: € 32,62