PlastiQline zeepdispenser kunststof 800 ml

Productnr.: SGE5503

€ 31,70
(1 stuk(s) = € 31,70)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

PlastiQline zeepdispenser kunststof 800 ml

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de PlastiQline Zeepdispenser van 800 ml aan, een hoogwaardige oplossing voor effectieve handreiniging in diverse omgevingen.


Waarom kiezen voor de PlastiQline Zeepdispenser Kunststof 800 ml?


1. Hygiënische handreiniging: Deze dispenser levert vloeibare zeep voor een grondige en hygiënische handreiniging.

2. Ruimtebesparend ontwerp: Het compacte ontwerp bespaart ruimte in uw sanitaire voorzieningen.

3. Groot capaciteitsreservoir: Met een royale capaciteit van 800 ml hoeft u minder vaak bij te vullen, wat zorgt voor meer gebruiksgemak.

4. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de PlastiQline Zeepdispenser bestand tegen dagelijks gebruik en eenvoudig te onderhouden.

5. Eenvoudige installatie en bijvulling: De dispenser is gemakkelijk te installeren en bij te vullen, wat u tijd en moeite bespaart.


Investeer in hygiëne en efficiëntie:


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van hygiëne en efficiëntie in uw sanitaire voorzieningen. De PlastiQline Zeepdispenser Kunststof 800 ml biedt niet alleen schone handen, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid.


Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Investeer in een schonere en efficiëntere omgeving met de PlastiQline Zeepdispenser Kunststof 800 ml van Schoonmaakgroothandel Emmen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Samen werken we aan een schonere toekomst!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 31,68Prijs per artikel: € 31,68