Spraydispenser RVS 900 ml - Qbic-line

Productnr.: SGE7350

€ 131,85
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

RVS spraydispenser 900 ml, QSDR08S SSL
Spraydispenser voor wandmontage.
Met uitgesneden Q aan de voorzijde.
Met veerslot, die geopend kan worden met de speciale Qbic-line sleutel.
Met zwarte kubistische drukknop voor het doseren van de vloeistof.
Met navulfles en spraypomp.
Op aanvraag ook te gebruiken met pouches/cartridges.
Modulair systeem.


Architecten en interieurinrichters kennen de Qbic-line Spraydispenser vooral van zijn moderne design. Als u deze dispenser eenmaal gewend bent, waardeert u vooral het gebruiksgemak en de hoge kwaliteit.

Deze Qbic-line Spraydispenser is bedoeld voor een gebruiksvriendelijke dosering van sprayzeep en dunne alcohol (voor het desinfecteren van handen of objecten). Open de dispenser met het unieke veerslot – alleen te bedienen met de speciale Qbic-line sleutel – en vul de fles bij met 900 ml sprayzeep of alcohol. Kiest u om praktische of hygiënische redenen voor het gebruik van pouches/cartridges, dan is deze spraydispenser ook geschikt.

Past de Qbic-line Spraydispenser bij uw project? Voldoet deze dispenser aan uw wensen en eisen? Wij maken graag een offerte voor u.


Materiaal: RVS | Gelaste kap van 1,25 mm, Hoogte: 230 mm, Breedte: 115 mm, Diepte: 115 mm, Toepassing : Wandmontage, Toepassing: Navulbaar, Vulling: Dunne alcohol (handalcohol of oppervlakte desinfectie alcohol), Dosering: 0,5 ml per slag, Inhoud: 900 ml