Ulith vinyl wegwerphandschoenen transparant, sterke kwaliteit ca. 5 gram, 100 stuks

Productnr.: 1031

€ 3,55
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Ulith Vinyl wegwerphandschoenen, transparant

Deze transparante Vinyl wegwerphandschoenen van ca. 5 gram kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt zoals hulpdiensten, Corona-teststations, artsenpraktijken, tattooshops en schoonmaakbedrijven.


Vinyl handschoenen worden veel gebruikt in industrieën waar frequente handschoenwissel nodig is omdat ze een kosteneffectief alternatief bieden voor latex en nitril. De belangrijkste industrieën waarin vinylhandschoenen worden gebruikt, zijn foodservice, in een verzorgingshuis en verpleeghuisomgeving. Vinyl handschoenen zijn afgeleid van synthetisch PVC en bevatten geen latex eiwitten. Hoewel ze niet hetzelfde beschermingsniveau bieden als nitril- of latexhandschoenen, hebben ze trek sterkte en rek toegevoegd voor uitzonderlijke duurzaamheid en flexibiliteit. Deze variant van Vinyl is poedervrij en heeft dus geen maïszetmeel coating.


Enkele kenmerken van Vinyl wegwerphandschoenen:

Latexvrij, Hebben een lossere pasvorm, Zijn goed voor korte termijn low-risk taken, Zijn de meest economische optie, hebben antistatische eigenschappen, zijn het beste voor gebruik met niet-gevaarlijke materialen.


Latex wegwerphandschoenen zijn geschikt voor:

  • Verpleeghuizen, sociale stations
  • Schoonmaakindustrie, voedingsmiddelenindustrie
  • Restaurants, bars, snackbars en bakkerijen
  • Tattoo, nagel en schoonheidssalons
  • Hulpdiensten, artsenpraktijken en vaccinatiecentra