Zeep- & desinfectiemiddeldispenser 500 ml LB wit - MediQo

Productnr.: SGE8025

€ 104,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Zeep- & desinfectiemiddeldispenser wit 500 ml LB, MQL05P
Zeep-& Desinfectiemiddeldispenser met lange bedieningsbeugel.
Met RVS uitwisselbare doseerpomp.
Met zwarte montageplaat die volledig af gekit kan worden.
Wordt standaard met navulfles en geleverd.
Autoklaveerbaar.


In een klinische omgeving, probeert u handcontact zoveel mogelijk te vermijden. Met de handige elleboogbediening, voldoet de zeep- en desinfectiemiddeldispenser van MediQo-line aan de hoogste hygiëne-eisen.

Deze MediQo-line zeep- & desinfectiemiddeldispenser is geschikt voor allerhande desinfectiemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan vloeibare zeep, handdesinfectiemiddel en diverse lotions. De dispenser is bedienbaar via de lange bedieningsbeugel, boven aan de rvs doseerpomp. Door activatie van de beugel, doseert de dispenser snel en eenvoudig de gewenste hoeveelheid vloeistof.

Hecht u veel waarde aan hygiëne en optimale gebruiksvriendelijkheid? Kies dan voor de zeep- & desinfectiemiddeldispenser wit 500 ml LB.


Materiaal: Aluminium, Kleur: Wit gepoedercoat, Hoogte: 299 mm, Breedte: 80 mm, Diepte: 222 mm, Toepassing: Wandmontage, Toepassing: Navulbaar, Vulling: Vloeibare zepen, handdesinfectiemiddelen en lotions, Dosering: Instelbaar in 0,9 ml en 1,5 ml per slag, Uitvoering: Met lange bedieningsbeugel, Inhoud: 500 ml