Zeepdispenser automatisch 1200 ml RVS - SanTRAL

Productnr.: SGE21419395 AFP-C

€ 292,60
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

RVS AFP-C zeepdispenser automatisch 1200 ml, NSU 11 E/S Touchless
Zeepdispenser automatisch voor wandmontage.
Met navulbaar reservoir.
Met kunststof slot en sleutel.
Met venster voor inhoudscontrole.
Werkt op 4 D-batterijen, deze worden NIET meegeleverd.

Ook in wit verkrijgbaar!


In een werkomgeving waar hygiëne op nummer één staat, is het belangrijk ziektekiemen buiten de deur te houden. Met de automatische zeepdispenser 1200 ml is een goede hygiëne nog maar een fluitje van een cent.

Deze zeepdispenser van SanTRAL is niet alleen praktisch, maar heeft ook nog eens de uitstraling die u van een stijlvolle dispenser mag verwachten; eenvoudig, smaakvol en duidelijk zichtbaar. En of u nu kiest voor een landelijke, moderne of klassieke stijl, deze smalle, elegante dispenser, past naadloos in elke omgeving. Kortom, een prachtige aanwinst in elke ruimte waar hygiëne noodzakelijk is. De dispenser is voorzien van een navulbaar reservoir, voor een snelle en eenvoudige hervulling.

Kan uw sanitaire ruimte een vrouwelijke en elegante touch gebruiken? Informeer dan snel naar de SanTRAL Zeepdispenser automatisch 1200 ml.


Materiaal: RVS anti-fingerprint coating, Hoogte: 336 mm, Breedte: 97 mm, Diepte: 168 mm, Toepassing: Wandmontage, Toepassing: Navulbaar, Vulling: Vloeibare zeep, alcoholgel, lotions en crèmes, Dosering: ca. 1,5 ml per slag, Inhoud: 1200 ml