Zeepdispenser RVS wit 1500 ml - Mediclinics

Productnr.: SGE13145

€ 123,80
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Zeepdispenser RVS wit 1500 ml, DJ0031
Zeepdispenser voor wandmontage.
Met RVS drukknop voor het doseren van de vulgoederen.
Met veerslot en Mediclinics sleutel.
Met kijkgleuf voor inhoudscontrole.
Met verwijderbare navulfles.
Ook eenvoudig vanaf bovenaf na te vullen.
Modulair systeem.


Dat de ontwerpers van de Mediclinics-lijn voor de top gaan, is duidelijk. Het exclusieve design, gecombineerd met optimaal gebruiksgemak, is een aanwinst in elke sanitaire ruimte. Zo ook deze zeepdispenser RVS wit 1500 ml.

De ruime inhoud van deze zeepdispenser laat in een oogopslag zien dat hij ontworpen is voor sanitaire ruimtes met een flinke doorloop. De dispenser biedt ruimte aan ruim 1500 ml vloeibare zeep, en is makkelijk en snel te bedienen. Door één druk op de pushbutton op de voorzijde – speels accent in rvs – doseert de dispenser automatisch de juiste hoeveelheid zeep. Navullen is mogelijk via de bovenzijde van de dispenser.

Een keus voor optimaal gebruiksgemak, maximale hygiëne en exclusief design is een keus voor de Mediclinics Zeepdispenser RVS wit 1500 ml. Vraag hier de offerte aan!

  • Geschikt voor hoge bezoekersaantallen
  • Snelheid en gemak
  • Exclusief design


Materiaal: RVS , Kleur: Wit gepoedercoat, Hoogte: 240 mm, Breedte: 110 mm, Diepte: 133 mm, Toepassing: Wandmontage, Toepassing: Navulbaar, Vulling: Vloeibare zeep, alcoholgel, lotions en crèmes, Dosering: 1,5 ml per slag, Inhoud: 1500 ml